Activiteiten

Hier houden we je op de hoogte van acties en activiteiten in het plantenhuis waar je aan mee kunt doen, van weggeef-acties tot workshops.

Heb je zelf een actie die je graag in of samen met het plantenhuis wilt organiseren? We helpen graag mee. Stuur ons een berichtje met waar je aan denkt, dan nemen we contact met je op.


Lente in De WAR – Zondag 26 maart 2023

Het plantenhuis doet mee aan Lente in De WAR. Klik hier voor meer informatie over het programma en de locatie. Deur is open vanaf 12uur.
Misschien zien je we daar.


Zonnebloem-actie – Vrijdag 14 april 2023

April is dé zaaimaand en we hebben heel veel zonnebloemzaadjes. Dus op 14 april gaan we ze rond het buurthuis zaaien. En we hebben er zoveel dat we ze ook kunnen weggeven! Kom zaaien en neem er een paar mee naar huis om ze ook bij jou te zaaien.


De workshops staan nog niet gepland voor dit jaar

Hopelijk spoedig


Workshop Planten stekken

Datum: Nog te plannen


Wil je je opgeven? Vul dan het formulier hieronder in.

    Workshop Planten stekken. Let op: Als je geen van de data kan, kun je ook "Ik kan geen van deze data" invullen.

    Workshop Plantverzorging: de basis. Let op: Als je geen van de data kan, kun je ook "Ik kan geen van deze data" invullen.

    Wist je dat ...?

    Ruim de helft van de plant bestaat uit wortel, en soms nog veel meer. Er bestaan planten waarvan de wortels vele kilometers lang onder de grond zitten. Een roggeplantje kan honderden miljoenen worteltoppen ontwikkelen. Een kubieke centimeter bosgrond kan meer dan duizend worteltoppen bevatten.